Valpar planeras inför våren 2024

Vi har några spännande kullar på gång här på Swed Pack’s i vår. Vi vill att valparna kommer till aktiva familjehem där de får vara en del av familjen men att man också aktiverar dem på ett bra sätt. Välkommen att höra av er.

Kull 1:

J Swed Pack’s Riddare Like A Star ”Svante”
Swed Pack’s Riddare Panna Cotta ”Pi”

Svante är en duktig jakthund som driver rådjur, hare och räv. Ägarens förhoppning är att Svante ska kunna meriteras mer under denna jaktsäsong. Svante har 3 Cert i Sverige, 1 Cert i Litauen och 1 Cert i Polen. Svantes morfar är den välkända SE JCH INT UCH NORD UCH Boddiga Royal Occasion.

Pi föredrar hare men jagar också räv. Vi räknar med att hon ska vara jaktprovsmeriterad innan denna säsong är över om inte vädret ställer till det. Pi har Cert i Litauen. Pi’s mamma blev förra jaktsäsongen Sveriges bästa rådjurshund (beagle) med 6 st 1:a pris på 3 prov.

Kull 2:

SE J(RÄV)CH RR SE UCH LT CH LT CH PO CH BALTIC CH C.I.B Rokis
SE J(KOMBI)CH Swed Pack’s Riddare Make My Day ”Flinga”

Rokis är en rävspecialist utan dess like. Finns det räv på markerna så kommer de upp på benen förr eller senare när Rokis är med. Rokis är utställningschampion i flera länder.

Flinga föredrar jakt på rådjur och hare men kan också ta räv. Flingas pappa och farfar är HA-Champion. Flingas morfar är den välkända SE JCH INT UCH NORD UCH Boddiga Royal Occasion.