Nya Champion på Swed Pack’s

Nu är jaktsäsongen nästan över och det är dags att summera säsongen 2022/2023.

Rokis (e LT CH Crystalline Quality Johny Walker u LT JCH Berta Tavo Draugas) har startat på 2 prov hittills under säsongen och det resulterade i 1:a + 2:a Räv samt 1:a + 1:a Räv. Han kan nu titulera sig SE J(RÄV)CH (under registrering), Rokis har sen tidigare 1:a Räv i unghundsklass.

Hennessy Prime Simpatica PS ”Beda” (e C.I.B Simonaland Bonacure u C.I.E Mata Hari Simpatica PS) har också startat på 2 prov under säsongen, resultaten från proven är 1:a Ha + 1:a Rå samt 1:a Rå + 1:a Rå. ”Beda” kan nu titulera sig SE J(KOMBI)CH (under registrering), Beda har sen tidigare en start i unghundsklass med resultat 1:a Rå.

Vi gratulerar också Swed Pack’s Riddare Make My Day ”Flinga” (e SE J(HA)CH SE UCH Hjärtebos Mio u SE JV14 Swed Pack’s Riddare Bobbys Madonna) som också gjort 2 starter denna säsong med resultat 1:a Ha + 1:a Rå samt 1:a Rå. ”Flinga” har sen tidigare ett 1:a Rå och är nu klar SE J(KOMBI)CH (under registrering).

Nu ser vi med spänning fram mot våren och valpar efter Rokis x Beda och Rokis x Flinga.