28 aug var en händelserik dag

”Beda”

På den nationella utställningen i Visby den 28 aug deltog ”Beda” (Hennessy Prime Simpatica PS) och ”Bosse” (Swed Pack’s Riddare Painted Gold). ”Beda” fick Exc, Cert och avslutade dagen med BIR och ”Bosse” fick 1 HP i valpklass. På beaglespecialen i Östsvenska Beagleklubben deltog ”Loke” i valpklass och fick 1 HP. Stort grattis till bröderna ”Bosse” och ”Loke”.

I Torntorp i Värmland var det viltspårstävling där deltog ”Alice” (Swed Pack’s Riddare Albarone), ”Abbe” (Swed Pack’s Riddare Just In Time) och ”Malte” (Swed Pack’s Riddare Maffia). Placeringarna blev 3:a, 4:a och 5:a stort grattis till alla ekipagen. ”Malte” tog också sitt tredje 1:a pris och kan nu också titulera sig SE VCH precis som ”Alice” och ”Abbe”.

Som uppfödare blir man extra stolt sådana här dagar när det går så bra för Swed Pack’s.