Ny helg, nya resultat för Swed Pack’s

IMG_3108 (2)

I helgen på internationell utställning i Ronneby blev SE VCH Trajens Anisette ”Alma” BIR med Cert o Cacib. I grupp 4/6 blev hon utplockad bland de 6 bästa men tyvärr ingen placering men ett jättestort tack till Natalie Johansson för handlingen i ringen.

SE J(RÅ)CH SE UCH S P Ri Cannubi ”Ellen” E CK 3 Btkl i Ronneby och på utställningen i Askersund på söndagen blev resultatet E CK 2 Btkl Cacib.

S P R Family Law ”Hobbe” fick VG på sin första officiella utställning i Ronneby. Ägare: Emelie Ohlsson, Nättraby. Och på utställningen i Askersund fick S P R Fashion Lady ”Wilda” VG. Ägare: Andreas Persson, Ljungsbro. Båda hundarna fick jättefin kritik.

I Norge i Elverum blev S P R Campolieti ”Rambo” BIR och SE JCH SE UCH NO JCH Hjärtebos Max ”Max” (efter vår Tail Tip’s Tulo I ”Baileys”) 2 Bhkl med Cert och han kan nu titulera sig NO UCH. Ägare: Emelie Lök, Rättvik. BIM blev S P R Albarone ”Alice” som även var på utställning i Norge på söndagen och blev där 2 Btkl. Ägare. Ulrika o Jan Olsson, Arvika. Och på utställning i lördags i södra Norge fick S P R Diplomat ”Snoopy” E. Ägare: Marianne o Tor-Claes Tronstad, Norge.

På utställning i Överkalix i helgen blev S P R Electric Shock ”Harry” BIR! Ägare: Thomas Dahlberg, Boden.

Vi är så stolta över er allihopa och ett jättetack för att ni visar upp era fina hundar. Nu laddar vi för jaktsäsongen och hoppas att vi kan se fram mot många jaktprov för S P R avkommor.