Vilken utställningshelg för Swed Pack’s

På Gotlands Kennelklubbs utställning i Visby i helgen blev SE VCH Trajens Anisette ”Alma” BIR med Cert på lördagen. Och i dag blev ”Alma” BIR (igen) Cert Cacib och avslutade dagen med en Grupp 3 placering!!! Hon är nu också slutmätt till kanintax 29 cm. Och nu ser vi fram mot jaktsäsongen…

IMG_3060IMG_3064 (2)

SE UCH SE J(RÅ)CH Swed Pack’s Riddare Cannubi ”Ellen” BIM på lördagen. Och på söndagen så blev SE JV-14 Swed Pack’s Riddare Bobbys Madonna ”Garbo” 2:a Btkl Cacib och SE UCH J Swed Pack’s Riddare Bobbys Angel ”Greta” 3 Btkl R-Cacib.

I Haparanda på Norrbottens Beagleklubbs utställning fick Swed Pack’s Riddare Electric Shock ”Harry” E CK. Ägare: Thomas Dahlberg, Boden.

I Sala på Mälardalens Beagleklubbs utställning blev Swed Pack’s Riddare Campioleti ”Rambo” BIR och i dag på Nedre Norrlands Beagleklubbs utställning i Hassela blev ”Rambo” 2 Bhkl. Ägare: Emelie Löök, Rättvik. Och på samma utställning i Hassela blev SE UCH SE J(Kombi)CH C.I.B Swed Pack’s Beaglers Bobby ”Bobby” BIR. Ägare: Catharina Linde-Forsberg, Uppsala. Och ytterligare en liten tjej var med i Hassela och fick jätte fint resultat Swed Pack’s Flower Girl ”Etza” E 2 Junkk. Ägare: Olle Hägglund, Nälden.

Är just nu väldigt nöjda och stolta uppfödare till dessa hundar som presterat så bra under helgen.