månadsarkiv: augusti 2024

Heidi o Frank’s valpar 6 veckor

Hane Brun, Grå, Röd och Svart söker nya hem.Vi söker aktiva familjehem där hunden får vara en del av familjen. Har ni det hem vi söker och är intresserade av någon av dessa hanar, är ni välkomna att höra av er. Vid leverans är valparna besiktigade, vaccinerade, chippade, registrerade i SKK, dolda fel försäkrade i Agria. Vi bor på Gotland men har leverans av valparna till fastlandet om man så önskar.

Heidi o Franks valpar 5 veckor

Valparna har nu blivit 5 veckor och några av grabbarna letar efter egna hem. De ser lugna o fina ut på bilderna men skenet bedrar de är riktiga busfrön. Valparna är efter välmeriterade föräldrar där både Frank och Heidi är utställningschampion i flera länder. Heidi är jaktprovsmeriterad och jagar alla tre djurslagen. Vi jagar med våra beaglar men detta är ej något krav. Viktigast för oss är att grabbarna får ett bra kärleksfullt hem där den aktiveras på lämpligt sätt. Är ni intresserade av någon av grabbarna så hör gärna av er så berättar vi mer. Vi bor på Gotland men har leverans av valparna till fastlandet om man så önskar.

Beagleutställning i Växjö 18 augusti 2024

Team Swed Pack’s bestod av Gabi, Tekla och Ampere denna gång. En väldigt trevlig och välorganiserad utställning av Sydsvenska Beagleklubben där vi träffade både nya och gamla bekantskaper.

Resultat för dagen:

Gabi E, CK, 1 Ukk, Oplacerad i Btkl, Tekla E, CK, 1 Ökk, 2 Btkl, Ampere E, CK, 2 Chkk, Oplacerad i Btkl.

Men inte nog med det, vi hade också avkommor som gick väldigt bra på utställningen.

SPR Ironmans son Hjortrikets Qing ”Ville” E, CK, Cert, 1 Jkk, 1 Bhkl, BIR. Ägare Anette Ytterdahl och Göran Blomberg.

SPR Ville Wonka E, CK, 1 Junkk, 2 Bhkl. Ägare Anette Ytterdahl och Göran Blomberg.

SPR Whitetail E, CK, 3 Junkk, Oplacerad i Btkl. Ägare Andreas Nilsson.

Uppfödarklass; Swed Pack’s Kennel 1 HP

Ampere LV CH

I dag var det Ampere’s (Swed Pack’s Riddare Unbreakable) tur att få Cert och bli 2:a Btkl. Med det resultatet kan Ampere titulera sig LV CH (efter reg). Vi tackar Lettland för denna gång.

e Sunny Simpatica Pocket Joy
u Swed Pack’s Riddare Cannubi

qrf