Vilma 6:a på NM

Den 25-26 november gick Nordiska Mästerskapen i Haparanda. Vilma (SE J(HA)CH RR SPR Dalmore), var en av 3 hundar från Sverige som kvalificerat sig till tävlingen. En av de andra hundarna i Sverige lag var Baileys (Multi ch Tail Tip’s Tulo I) avkomma. I mästerskapen var det också 3 hundar från Norge samt 3 hundar från Finland med och tävlade. Baileys hade även en avkomma i finska laget. Så det var extra roligt för oss att vara där när vi hejade på 3 hundar. Vilma fick 1:a Ha + 40 min första dagen, vi åkte tillbaka till förläggningen strax efter kl 13 p g a att Vilma blödde från båda frambenen och vi ville ”spara” henne till nästa dag. Tyvärr visade det sig att det frusit på natten så det var skare på den mark vi skulle ha under dagen. Och Vilma började blöda igen direkt så vi fick avbryta provet och åka tillbaka till anläggningen. Vi är jättenöjda med Vilmas resultat, det stod sig bra även om hon bara kunde vara med 1 dag.